Zakelijke Klant

Samenwerking is de kern van vooruitgang. Wij worden graag uw betrouwbare leverancier van kunststof kozijnen en aluminium kozijnen. U kunt de kozijnen rechtstreeks bij ons bestellen of wij doorlopen het klantcontact voor u. Altijd met een aantrekkelijke korting.

 

Word Zakelijke Klant

Wij hebben door de jaren heen een grote portefeuille met zakelijke afnemers opgebouwd. Hierdoor weten wij wat er in de markt speelt en hebben wij een breed assortiment aan profielen en kozijnen. Doordat wij ook een eigen montageploeg hebben, hebben wij tevens ervaring in het adviseren van mogelijke toepassingen en oplossingen.

U kunt ervoor kiezen om de kunststof kozijnen en aluminium kozijnen rechtstreeks bij ons af te nemen of dat wij het klantcontact voor u verzorgen. Wij doorlopen het hele creatieve proces met de klant en meten de juiste afmetingen van de kozijnen. Hierdoor bent u zeker van een mooie eindresultaat.

Contact

U krijgt een vast aanspreekpunt bij ons bedrijf en krijgt altijd een aantrekkelijke korting. Verder behandelen wij uw offerte binnen 48 uur en hebben wij gemiddeld 3/4 weken levertijd.

 

CNO-Kozijnen

Brink Z.Z. 16b
9471 AB, Zuidlaren

0653229507
info@cno-kozijnen.nl

Contact Zakelijk

Word Zakelijke Klant

De Scherpste Prijs

Goede Kwaliteit

Klant Centraal

Snelle Levering

De waardering van www.hetkunststofkozijn.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 63 reviews.