Kunststof Kozijnen

 

De mogelijkheden met kunststof kozijnen zijn ongekend. Wij hebben een breed assortiment aan profielen en merken. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van kunststof kozijnen? Bekijk onze website Het Kunststof Kozijn.nl voor meer informatie en handige tips.

 

Kunststof Kozijnen

Wij werken voornamelijk met het Duitse merk Aluplast. Aluplast is één van de martktleiders op het gebied van kunststof kozijnen. Ervaar de volgende voordelen van kunststof kozijnen:

  1. Uitstekende isolatie. De Kunststof kozijnen van Aluplast hebben een uitstekende thermische isolatie. Met 5 luchtkamers is het warmteverlies door het profiel minimaal.
  2. Duurzaamheid. De kunststof kozijnen zijn bestand tegen alle weersomstandigheden en zijn recyclebaar. Dit zorgt ervoor dat de profielen een lange levensduur hebben.
  3. Gemakkelijk in onderhoud. Zowel de houtnerf-folie als het gladde profiel van aluplast zijn eenvoudig schoon te maken en zijn kleurvast.
  4. Stijlvol design. De kunststof kozijnen zijn in verschillende kleuren en profielen te verkrijgen, waardoor er bijna voor elke woning een passend profiel te vinden is. Daarnaast zijn ze al bijna niet meer van hout te onderscheiden.

Wilt u meer weten over kunststof kozijnen?

Wij houden op Het Kunststof Kozijn.nl een uitgebreide blog bij en komt u alles te weten over de kunststof kozijnen. Ook kunt u op deze website zelf uw kozijnen samenstellen en eenvoudig een offerte aanvragen. 

De Scherpste Prijs

Goede Kwaliteit

Klant Centraal

Snelle Levering

CNO-Kozijnen

Brink Z.Z. 16b
9471 AB, Zuidlaren

0653229507
info@cno-kozijnen.nl

Aanvraag Adviesgesprek

Aanvraag adviesgesprek

Montage of Levering?
De waardering van www.hetkunststofkozijn.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 63 reviews.